Gevaert zorgt voor uw sanitair en verwarming.

Erkend installateur uit Merksem met een bijhuis in Aartselaar. Gevaert bv biedt u alle comfort van warmte en water, in renovatie, nieuwbouw en herstelling, zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Binnenkort vindt u hier meer informatie over al onze diensten.

sanitair
verwarming
ventilatie
warmtepompen
zonneboilers
sanitair regendouches

Loodgieter met ruime ervaring in sanitair, verwarming en totaalprojecten

Gevaert bv bestaat reeds sinds 1994 en wij kunnen bouwen op een ruime ervaring als loodgieter in Merksem en Aartselaar.

Van cv en sanitair tot volledige projecten

In de beginjaren realiseerden we vooral sanitair en cv in nieuwbouw, maar met de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in renovaties. Wij bieden een totaalconcept voor uw badkamer, verwarming en verluchting, maar ook voor minder uitgebreide werken kan u bij ons terecht. Voor tegelwerken, grote elektriciteitswerken en/of schrijnwerkerij kunnen wij vertrouwen op een vaste kring van vakmensen.

Met de nodige attesten en keuringen

Wij zijn een geregistreerd aannemer, wat u een grote garantie geeft op uitgevoerde werken volgens de regels van de kunst, de heersende normen en wetgeving. De habilitatie van uw installateur is zeer belangrijk omdat deze jaarlijks bijscholingen moet volgen om de snel veranderende wetgeving te kunnen bijhouden.

Het garandeert dat wij u de nodige gasattesten en keuringen kunnen bezorgen. Ook voor het onderhoud met G1/2/3 attesten kan u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder i.v.m. premies en belastingsvermindering en bezorgen u de nodige attesten graag na opleveringen. Neem contact voor een vrijblijvend gesprek.